Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.

Zapoznaj się z polityką prywatności. 

Akceptuję

Worki na chleb

Woreczki na pieczywo uszyte zostały z grubego, naturalnego i lnianego materiału. Są świetną alternatywą dla plastikowych torebek.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!

Jest 6 produktów.

Pokazano 1-6 z 6 pozycji

Jak przechowywać chleb? Jeśli zjadamy pieczywo w ciągu doby albo dwóch od wypieku bądź zakupu, sposób przechowywania nie będzie miał większego znaczenia. Jeżeli jednak zdarza nam się, że pieczywo leży u nas dłużej, warto przemyśleć sposób w jaki je przechować. Sposób przechowania ma wpływ na smak chleba i jego przydatność do spożycia. Worek lniany na pieczywo to jeden ze sposobów jak możemy to zrobić.

Nasze worki są szyte w Polsce. Nie posiadają sztucznych dodatków. Wykonane są ze stuprocentowego, grubego lnu. Nie trzeba ich prać przed pierwszym użyciem. Aby nadać całości wyjątkowego stylu, worek ozdabiamy haftem lub nadrukiem. Oferujemy woreczki z praktycznym zamknięciem na sznurek, który pomieści jeden chleb.

Len to surowiec, stworzony do przechowywania żywności. Jego wyjątkowe właściwości znane są od dawna. Jego higroskopijne i antybakteryjne właściwości chronią chleb przed wysychaniem i wydłużają okres jego przydatności.